Slutt med det der

half-birthday

Jeg er kjempeglad i bursdager, det er ingen hemmelighet. Det jeg ikke liker, derimot, er den her merkelige utvanningen av bursdager som foregår for tiden, hvor folk feirer halvbursdager. Det serveres halv kake og barna får en gave som er halvparten så bra som på den egentlige bursdagen. Jeg synes det er forferdelige greier. Det er et hån mot folk som elsker kake å servere bare halvparten (ja, det er kaka jeg har mest problemer med, egentlig). Og barn får da nok gaver om de ikke skal få ting på halvtårsdager også. Hvis jeg noen gang blir invitert på en halvtårsdag så skal jeg kjøpe en gave og fysisk skjære den i to. Så får de nøye seg med den ene halvparten på halvbursdagen og andre del på bursdagen. Og så skal jeg ha med en halv kake som jeg kan sette inntil den halvdelen som er servert, så gjestene i det minste får en hel kake. Og du kan bare glemme at jeg tar på meg en halv bursdagshatt.

HappyHalfsies_Beauty

Overraskende nok er Betty Crocker, det merket som har alle ferdigkakene og glasuren, stor fan av halvbursdager. På nettsiden sin har de til og med en halvbursdagskalkulator, noe som er kjekt å ha hvis du er fullstendig tilbakestående.

Slutt med det der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s