Smörgåstårta

Trenger jeg egentlig en grunn til å legge ut bilder av smörgåstårta? Nei. Jeg gjør ikke det, vøtt. Men greit, du skal få det likevel.

ImageFiles-2009-04-07-image(30)Noen som har fått med seg hvor kaldt det er i Norge om sommeren? Det har jeg. Og vet du hva som hjelper? Litt ekstra spekk. Jeg mistenker i hvert fall at det er sånn kroppen min tenker, siden det virker som om jeg er en av få som ikke får helt syk treningsmotivasjon når sommeren nærmer seg. Den nye obligatoriske kleskoden på Bakklandet er pulsklokke og joggetights, noe som passer litt dårlig, siden jeg er mer sulten og snavvelsjuk enn noen gang. Jeg har spesielt lyst på brødskiver og kake. Hva er vel da mer perfekt enn smörgåstårta? Ingen ting. Ingen ting.

Hvis du er av den konservative typen, som liker å skille dessert og brød, kan du heller se på det her (trykk på bildet for oppskrift):

snickersTenk, hvis du lager deg sånne så slipper du å fryse på stranda i sommer!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s