Med gjærbakst i kofferten

Nå skal jeg være litt ufin. Du vet de irriterende folka som klarer å vri alt til å handle om sex eller andre underlivsrelaterte ting? Jeg synes som oftest det er fryktelig irriterende, men noen ganger går jeg i fella selv. Det har skjedd nå, og jeg liker å tro at det ikke bare er jeg som mener at denne oppskriften godt kunne hatt en annet navn:

Bilde

«Morsomme «Bollemus», som gjør seg godt i barneselskap!» står det i innledningen. Jeg er uenig. Hvordan har denne personen kommet seg gjennom livet uten å få med seg at bollemus er et dårlig valg av navn til gjærbakst? Dette er et mysterium. Det søte liv er forresten en side med mange gode kakeoppskrifter, om du skulle like sånt. Og de andre oppskriftene har dessverre/heldigvis ikke fullt så interessante navn.

Sånn! Ferdig med innlegg som nesten må merkes med NSFW.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s