Bloggtips

Leser du The Bloggess? Det gjør jeg, for hun er skikkelig morsom. Så der har du et tips til søndagsunderholdning.

Og forresten: jeg skal være Agnes og Frøken Aasa på Folkemuseet igjen i sommer! I fire uker! Derfor var jeg i Oslo i helga, på sommerjobbkursgreier. I løpet av turen oppdaget jeg at jeg har blitt ekte trønder igjen, for 80% av tiden gikk jeg og tenkte på at det var mye bedre vær i Trondheim i helga. Men jeg kosa meg likevel, for jeg fikk fjaset rundt med folk som ikke har skjønt at de burde komme til Trondheim enda.

bakklandet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s