Agnes i senga er ut, Tonje under senga er inn

under senga

Noen ganger går ting litt skeis, og jeg er definitivt i en sånn periode nå. Her er en liste over ting ting jeg kunne klart meg uten de siste dagene:

  • Sette meg fast under senga da jeg skulle vaske. Lav og brei seng + ullgenser = spiker i genser og lang lang tid liggende under senga mens jeg lurte på hva som var flauest av å rope om hjelp eller bli funnet død under ei seng.
  • Bruke 3 timer på å lage appelsinsyltetøy som endte med å smake som om jeg hadde brent Gullars og Alfas uekte barn før jeg kastet asken i en foodprosessor og smurte det på et knekkebrød.
  • Stå rett opp og ned på ski mens pappa forklarte veien til tilfeldige forbipasserende, for så å plutselig befinne meg langflat på bakken.
  • Bli oppriktig forundret (og litt irritert) på AtBs nye Sitt Pluss-system, og dermed den eneste personen i verden som gikk på årets teiteste aprilsnarr.
  • Sette fast glidelåsen på kjolen. Siden jeg var alene hjemme ble løsningen å orme meg rundt på gulvet som en mark helt til glidelåsen bestemte seg for at jeg følte meg dum nok og plutselig fungerte helt fint igjen.
  • Gå på feil buss på vei hjem fra jobb i dag. Utenfor City Syd (som er rett ved jobb) går alle bussene samme vei, uansett hvor de skal.
  • Bruke en time på å se på matpakkene til dette tilfeldige mennesket.  Det er som en mattogulykke. Jeg klarer ikke se bort. Jeg er fanget av vanlighet. Det er et ord. Jeg er norsklærer så hold kjeft.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s