Kakefatseng

Siden jeg for det meste bruker internett til hyggelige ting som blogging, facebook, googling av museum og handling, er jeg sjeldent redd for hva som møter meg når jeg trykker på linker. Noen ganger klikker jeg meg inn på sider som viser seg å ha oppskrifter med sukrin, noe som er svært traumatisk, men det bruker å gå bra så lenge jeg får lukket siden med en gang. I dag skjedde det noe som dessverre forandrer dette. Jeg satt og søkte etter hva man kan bruke koriander til (jeg har plutselig alt for mye koriander, og ja, problemene jeg sliter med i hverdagen er som du skjønner tunge saker). Etter litt leting fant jeg en link til en matblogg med flere oppskrifter med koriander. Jeg klikket meg inn og ante fred og ingen fare, men hva møter meg der?

Hæ

Hva ER det der? For meg ser det ut som en naken baby som ligger på et kakefat. Og ikke nok med at babyen (som lever et liv som består av skriking, tissing, bæsjing og soving) ikke har på bleie, men den har ikke fått et stort nok fat, engang. Det er ikke så veldig behagelig å sove på fat, og når det i tillegg er et rundt fat som man må krype sammen på, nei da blir det ikke mye søvn. Hva for slags sjuke mennesker er det som tar slike bilder? Og enda verre: hvem kan finne på å tro at dette er et godt bilde til MATbloggen sin? For bloggen prøver ikke å selge kakefatsenger, barnemat eller et anti-bleie-budskap. Neida, det er en helt vanlig matblogg. Internett ble plutselig et skummelt sted.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s