Uh-oh

last ned

Vi bruker It’s learning på jobb. Det er et e-læringssystem hvor du finner elektronisk informasjon om klasser, fag, meldinger, fravær, anmerkninger, kalendere, ja, du skjønner greia. Og det er fint og flott det, men har det ikke et rart navn?

Hver gang jeg logger på (kanskje spesielt etter noen av elevene har vært kjipe) tenker jeg at den egentlige betydningen av navnet(og den eneste betydningen jeg kan komme på, i grunnen), er følelsen en lærer får der han står foran en bråkete masse av små menneskene, og tenker:

overrasket lærer

Oh no! It’s learning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s