Skinnfrakk

Jeg fikk meg nettopp jobb som norsklærer på videregående. Det er både fint og flott! Men siden det er heeeelt på andre siden av byen og jeg aldri har vært på skolen før, er jeg fryktelig spent på hva som venter meg. Tenk om de er skumle! Etter å ha tenkt på dette litt for lenge ble jeg fanget i en gammel referanse, og nå klarer jeg ikke tenke på annet enn at jeg ikke har trent nok til å gå med magetopp, jeg klarer ikke å sitte bak frem på en stol uten å se ut som en idiot, og jeg kler overhodet ikke skinnfrakk.

Ungdom nå til dags tar ikke Coolio-referanser engang, gjør de vel? Hjelp!

 1. Maja

  Nå skulle jeg nesten ønske at jeg også var lærer på Sørsia, sånn at jeg kunne tatt en Michelle Pfeiffer. Because if there’s anything 90’s movies told us, it’s that all troubled kids from the projects need to make something of themselves is a really pretty white woman!

 2. Maja

  Enda bedre: Beskrivelsen av Dangerous Minds på IMDb. «An ex-marine teacher struggles to connect with her students in an inner city schools.» An schools? Tydelig at denne skribenten ikke har hatt Louanne Johnson som engelsklærer, i alle fall!

  • mellombels

   Haha! Det var nok en stakkars kid from the block som skrev det der…Til mandag skal jeg sørenmeg bli helt frisk og starte joggingen så jeg kan møte opp på skolen i magetopp og bare se så syyyyyykt kul ut. Da skjønner de hvor viktig det er med skole. Aldri vært et klarere eksempel på årsakssammenheng enn det her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s