Folk fra Eidsvoll kan jul

Siden jeg og det flotte kostymet mitt tydeligvis ikke er god nok grunn til å komme til julemarkedet på Folkemuseet, har jeg et bilde jeg må vise frem:

IMAG0995Du vet du har lyst på et greinsdyr. Siste sjanse søndag 9. desember!

  1. ingvildogmusikken

    Hihi! De var så fine:) Hadde jeg bare hatt en trapp jeg kunne sette den på;) Takk for en fin helg på Enerhaugen! Og masse lykke til med jobb og studier. Vi ses vel på jobb ved en senere anledning?

    • mellombels

      Takk det samme, Ingvild, det har virkelig vært ei trivelig helg! Og klart vi ses på Folkemuseet igjen, jeg håper på å kunne jobbe i sommer også 🙂 Lykke til med musikken, jeg skal følge med på den flotte bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s