Landssvik, landsforræderi, HØYFORRÆDERI!

På søndag dro jeg og Siv på fotballkamp. Rosenborg spilte mot Odd Grenland, og det ble 1-1. Men Rosenborg scoret alle målene selv, så det burde jo telle for noe. Etter førsteomgangen oppdaget vi hvorfor de ved siden av oss satt og skulte på oss. Vi hadde nemlig satt oss på feil seter, og det er visst IKKE greit. Rosenborgsupportere er tydeligvis utrolig eiesyke når det kommer til plassen sin. Vi flyttet oss raskt, og tok oss en tur i kiosken. Andreomgangen startet strålende, med cola, popcorn og ROAR STRAND! Og det var sannelig bra han kom på banen, for Siv var personlig fornærmet over at han ikke var med fra start. Vi kan nå Roar Strand-sangen og har lært at vårt favorittfotballrop: «Dommeren E Fra Molde» har blitt byttet ut med det noe mer eksplisitte tilropet «DOMMERJÆVEL!». Vi er ikke imponert over fotballropenes utvikling de siste årene…

Til tross for at det ble uavgjort og Siv mente det var alt for lite uthenging og hetsing av Stadsgaard, var vi begge enige om at det hadde vært en fin kveld. Helt til vi kom ut av stadion og så denne karen:

Det der er ikke greit. Jeg vurderte å bruke store bokstaver for å understreke hvor lite greit det er, men siden hele avsnittet endte opp i Kanye-stil, måtte jeg droppe det. Å gå i OnePiece er aldri greit. Aldri. Det er faktisk verre enn tights, og det er det ikke ofte jeg sier. Så når man presterer å lage plagget fra helvete og dekorere det med det norske flagget, kan jeg ikke overse det. Hvordan kan noen finne på å kjøpe det der? Og la barna sine gå i det?  Ute blant folk! Det her er skjending av det norske flagg, latterliggjøring av vårt nasjonalsymbol, landssvik, landsforræderi og høyforræderi! Det eneste rette nå er at alle OnePiecer brennes. Med en gang. Jeg stiller med fyrstikker.


2 svar til “Landssvik, landsforræderi, HØYFORRÆDERI!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: