Den obligatoriske vårforkjølelsen

Den måtte jo komme. Småbarnsmødre er ikke så glad i forkjøla mennesker rundt barna sine, så jeg får vel være fornøyd med at den kommer nå som jeg er ferdig med det meste av feltarbeidet. Siden bestemor kommer i kveld er likevel ikke tidspunktet helt perfekt. Men med seng, ullsokker, skjerf og masse te, så skal jeg nok bli klar for besøk til i kveld. Jeg skulle jo bare transkribere i dag uansett, og det kan man fint gjøre med litt feber.Og i morgen skal de på busstur for å se geysir og gullfoss, så da har jeg enda en dag til å bli frisk på. Det her betyr jo også at jeg blir frisk til jeg kommer hjem. Så selv om forkjølelsen min er plagsom på alle andre måter, så skal den få et klapp på skulderen for forholdsvis grei timing.

http://denfo.deviantart.com/art/Spring-Snivel-Beriberi-13216575

Egil har begynt å komme ut av rommet sitt hver gang noen kommer inn. Han er alltid i merkelig godt humør, og stiller masse spørsmål.  Han har også barbert av seg skjegget og tatt av seg regnjakken. Den jakken har han gått med konstant siden jeg flyttet inn hit, så det her er jo bare rart. Det gjør det mye vanskeligere å unngå ham når man ikke kan lytte etter regnjakkebråk før man sniker seg ut. For noen dager siden, mens jeg sto på kjøkkenet og laget meg frokost, kom han og lurte på om jeg er flink til å lage mat. Jeg fortalte at jeg liker å lage mat, men så veldig flink kan man vel ikke si at jeg er. Da satte han i gang med en tale om hvor håpløst det er med dagens moderne kvinner som nekter å lage mat fordi de har blitt hjernevasket av kvinnekampen. Jeg prøvde å fortelle at det ikke er kvinnekampens skyld at jeg ofte brenner risen, men det var selvfølgelig håpløst, og førte til en enda lenger tale om «peoples feeding habits». Jeg gleder meg til jeg kan lage mat uten Egil rundt meg.

Ett svar til “Den obligatoriske vårforkjølelsen”

  1. god bedring! og skriv flere innlegg! jeg trenger noe å drive med mens jeg skrive feltnotater.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: