Mikrobølgeovner, øl og Beyonce

Valerica bestemte seg plutselig for at det var greit å prate med meg i går. Han stilte meg hele tre spørsmål: How are you? Do you work? Are you single? Interessant utvalg og rekkefølge. Jeg benyttet sjansen til å lurkikke på rommet hans, siden han sto i døråpningen. Det eneste jeg så var en hylle med minst 5 doluktsprayflasker og noen øl.  Moren hans sender mat hver uke, så kanskje hun sender nye forsyninger med dospray også? Han er fra Spania og jobber på et kjøkken. Men han lager ikke mat, han forbereder maten. Det er stor forskjell på det, ga han beskjed om.

http://www.etsy.com Curtie01's shop

Det er utrolig herlig å kunne bevege seg rundt i huset uten å bekymre seg for Egil. Det er en helt annen stemning. Vi tre som er igjen vandrer rundt mye mer, lar dørene til rommene stå oppe (nå som vi ikke må stenge ut pipelukten) og Valerica har latt dosprayen være. Thorstein prøvde forresten å bruke en mikrobølgeovn for første gang i går. Da jeg kom ut på kjøkkenet var han kjempeflau fordi han hadde funnet noen pølser i fryseren som han ville tine, så han la dem inn i mikrobølgeovnen og skrudde på. Reidar hadde kommet inn mens han var oppe på rommet sitt en tur, og funnet to brente og ødelagte pølser i mikrobølgeovnen. Det hadde visst vært kjempeflaut, og for å beskrive det latet han som han gjemte seg under hatten sin mens han snakket. Sånne mikrobølgeovner er for ungdommen, sa han. Reidar hadde spurt han også om hvem som roter og griser sånn, så nå driver vi og skryter av hverandre og skylder på Egil, alle sammen.

I går var jeg på Hjaltalín konsert igjen, og det var flotte greier! De avsluttet med to morsomme coverlåter, og fikk bevist at Beyonces ”Halo” er en strålende sang hvis det er Hjaltalín som spiller og synger. Men alt blir jo tross alt bedre med fagott og horn. Til og med Michael Jacksons ” Don’t Stop ‘Till You Get Enough”, som allerede er ganske så fengende.

Nå er jeg godt i gang med min første ullgenser! Se:

Jeg klarte til og med litt mønster! Jeg har trua på at det her kan gå bra. Ja, og for å skryte litt mer må jeg bare fortelle at jeg nå har lært meg å like øl. Det tok 6 år, men jeg klarte det til slutt! Disse voksensmakene kan bare gå og legge seg. Bortsett fra kaffe, men det gidder jeg ikke lære meg. Te er jo mye bedre og sunnere uansett.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: