Þú komst við hjartað í mér

I går var jeg på konsert  med Hjaltalín. Det vet jeg flere av dere som leser dette også har vært, men denne konserten var også med Páll Óscar. Man skulle tro at når man blander det her:

Hjaltalín

med det her:

Páll Óscar
Páll Óscar

Så blir det ganske rart. Og det ble det. Men på en fantastisk måte! Først spilte Hjaltalín alene i nesten en time, så kom Páll Óscar stormende inn på scenen i paljettdress med svarte og sølvfargede ruter og ble med på resten. Så nå har jeg vært på to flotte konserter i Reykjavik. Min plan om å bli et konsertmenneske går jo strålende!

Jeg tror Egil synes jeg er veldig merkelig nå. Og med god grunn. I går, da jeg skulle gå og pusse tennene, hørte jeg at det var noen som romsterte rundt på kjøkkenet. Siden jeg ikke var i humør til å høre at tannkrem fra tube gir deg ekstreme fedmeproblemer og verkbyller, ventet jeg med å gå ut. Da jeg hørte at ytterdøren smalt igjen, åpnet jeg forsiktig døren til rommet mitt, gikk sakte ut og listet meg bort til hjørnet til kjøkkenet. Jeg så at døren til Egil sitt rom sto åpen, men jeg så ingen tegn til han verken der eller på kjøkkenet. Hvorfor var han verken på kjøkkenet eller på rommet sitt? Fordi han sto rett bak meg. Han sto helt stille rett bak meg og så på at jeg sto og gjemte meg og speidet etter ham.  Han bruker nemlig å stå i døråpningen og røyke pipe noen ganger, og det hadde han tydeligvis gjort nå også. Så da jeg hørte at ytterdøren smalt igjen var det Egil som lukket døren og var på vei inn, ikke ut.  I noen sekunder sto jeg bare der helt stille og lurte på hva i all verden jeg skulle si. Han sa heller ingen ting, så jeg bare smilte og gikk på badet. Rød som en tomat.

Jeg tror bare jeg skal late som ingen ting neste gang jeg møter ham. Han gjorde jo også det etter en episode i forrige uke som jeg ikke klarer å skrive om enda. Grøss.

I går var jeg kommet til et punkt hvor jeg ikke trodde kollektivet kunne bli rarere, men jeg tok feil igjen. I dag da jeg gikk ut fra rommet mitt møtte jeg tilhengertrekkeren med en svær madrass som han prøvde å dra opp trappa til andre etasje. Det er et ledig rom der, så nå ser det altså ut til at han også skal flytte inn.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: