Rosa dopapir gjør susen

Det går rykter i kollektivet om at tatoveringsmannen skal flytte ut! Jeg snakket med Thorstein i går, som kunne fortelle at tatoveringsmannen fortsatt ikke har vært hjemme siden brannalarmepisoden, men den har heldigvis gått tom for batteri. Thorstein hadde snakket med Egil som har hørt at tatoveringsmannen vil finne seg et nytt sted å bo. Siden det ikke har vært noe tiss på gulvet mens han har vært borte håper jeg virkelig det er sant. Jeg liker å tro at det er dolappene, det rosa dopapiret (ja, ROSA dopapir) og den luktegreia jeg satte på badet som skremte ham. Moahahaha!

Thorstein har forresten bestemt seg for å passe på meg. I går ga han meg en miniforelesning om alle de fantastiske fordelene ved å ta omega 3. Han ga meg navnet på den beste islandske tranen, og kunne fortelle at det var bra for både synet, huden og leddene. Han tar en spiseskje hver morgen, og det burde jeg også gjøre. Jeg sa at jeg tok tran før jeg flyttet hit, men det trodde han ikke på. Han rynket så på nesen til pastaen min, og viste meg en pose med torskerogn han og Olga skulle kose seg med. I dag kunne han fortelle at det er veldig kaldt ute, så det er viktig å ha på seg nok klær. Til tross for at det er strålende sol og varmt i dag var det bare å finne frem dunjakken, siden han sto ved døra da jeg skulle dra. Det er koselig på en irriterede måte.

Feltarbeidet går sakte men sikkert fremover. Jeg er med i en barselgruppe én gang i uken, og er i kontakt med flere andre som jeg fohåpentligvis kan slenge meg med på i ukene som kommer. Jeg har også flere gode kontakter på Universitetet på Island som hjelper meg.Men nå må jeg avslutte, for jeg sitter på biblioteket og har masse å lese. Jeg vil påpeke at det er lørdag i dag, så bli gjerne imponert over hvor flink jeg er.


Ett svar til “Rosa dopapir gjør susen”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: